Vedete internationale

#vedete telenovele #vedete bolnave #natalia oreiro

Veste trista despre Natalia Oreiro! O mai tii minte din Inger Salbatic?

Cu siguranta ti-o amintesti pe frumoasa Natalia Oreiro, cea care a interpretat-o pe Milagros in telenovela de succes Inger Salbatic. Daca atunci era o tanara actrita zglobie, acum ea a ajuns la 40 de ani. Isi imparte timpul intre concerte si zilele de filmare. Insa atat efort se pare ca nu ii face deloc bine. Zilele trecute a clacat, speriindu-si intreaga echipa. 

În vârstă de 40 de ani, Natalia Oreiro trebuia să susţină zilele trecute un concert în Tel Aviv, Israel, însă, cu câteva ore inainte de zbor, ea a început să se simtă rău. Cum simptomele au alarmat-o, a mers de urgenţă la spital. Incidentul a fost confirmat de echipa vedetei, mai scrie unica.ro.

Ulterior, Natalia Oreiro a tinut sa-si linisteasca fanii si a postat un mesaj pe o pagină de socializare în care ii anunta că se simte bine.

 

„Bună, prieteni! Ce ați făcut în ultimul timp? Vreau să vă spun că acum sunt bine, în casa mea, urmez sfaturile medicilor mei, am o problemă de sănătate, dar va trece foarte repede. Sunt bine şi nu trebuie să vă faceți griji. În curând ne vom putea vedea şi vom sărbători viața”, a scris Natalia Oreiro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare