Vedete internationale

#michael schumacher #vedete extern #coma Michael Schumacher

Vesti teribile despre starea lui Michael Schumacher

Starea de sanatate a pilotului de Formula 1 Michael Schumacher ramane critica. Medicii spun ca acesta ar putea ramane in coma indusa pentru tot restul vietii.

Pilotul este in coma indusa de pe data de 29 decembrie, dupa ce a avut un accident la schi. Aceasta perioada de inconstienta este destul de mare si ridica mari semne de intrebare, tinand cont de faptul ca, in general, pacientii sunt scosi din coma dupa una-doua saptamani.

"Poate au fost complicatii. Nu ar trebui sa facem speculatii. Ranile pe creier sunt printre cele mai complicate rani pe care le poate suferi corpul uman. Nu se pot face predictii cu privire la perioada in care o persoana isi poate reveni din coma sau la eventualele complicatii. Este o chestiune de viata si de moarte. Teoretic, o coma indusa poate fi mentinuta o viata intreaga. Nu ar dauna creierului", a declarat medicul Andreas Ziegler.

Un alt medic sustine ca, in cazul in care pilotul isi va reveni, el ar fi cu totul un alt om.

Citeste si:

Ce obiceiuri alimentare bizare au vedetele

"Daca Michael Schumacher  se trezeste, nu va mai fi acelasi Michael Schumacher. Recuperarea poate fi una de succes numai daca pacientul se adapteaza la noua sa viata. Pacientii trebuie sa fie capabili sa faca fata limitarilor impuse de faptul ca viata lor s-a schimbat", a declarat medicul Richard Greenwood pentru publicatia "The Times", citat de revista "Focus", care a publicat opiniile mai multor experti neurochirurgi in ceea ce priveste starea de sanatate a pilotului.

Citeste si:

 

Topul celor mai influente celebritati in 2014

 



Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului