Vedete internationale

#showbiz #vedete extern # viata printesa # regalitate # viata lux # vedete lux

VIATA DE PRINTESA. Cum traieste Maria-Olympia, printesa in varsta de 18 ani a Greciei!

Daca nu ti-au fost straine povestile cu printese, iata cum arata acestea in viata reala. Acasa.ro iti propune un nou serial, despre fascinanta lume a roialitatilor din intreaga lume. Astazi, printesa Maria-Olympia a Greciei, care are doar 18 ani. 

Prinţesa Maria-Olympia a Greciei, in varsta de 18 ani, al carei bunic a fost regele Greciei pana la abolirea monarhiei în 1973, isi face treptat un nume printre figurile regale din moda. Ea isi lasa admiratorii sa faca cunostinta cu franturi din viata ei regala prin intermediul contului sau de pe o retea de socializare. Astfel, o vedem pe Olympia atat pe iachturi luxoase, pe plajele cu cel mai fin nisip, dar si la fast food, in dormitor, pe scarile casei sale, alaturi de Paris Hilton, in haine de gala sau in pijamale, la parade Dior sau in parc.

Parintii frumoasei blonde care traieste acum la Londra sunt Prinţesa Incoronata Marie-Chantal si Printul Încoronat Pavlos. Tatal Prinţului Pavlos a fost Regele Greciei pana in 1973, cand monarhia a fost abolita. Tatal Printesei Marie-Chantal este miliardarul american Robert Waren Miller, cofondator al shoppingului fara taxe, scrie publicatia britanica The Daily Mail.

Nascuta in New York si crescuta in Londra, Olympia este cea mai mare si singura fata dintre cei cinci copii ai cuplului regal. Tanara studiaza actorie, istoria artei, grafica si fotografie in capitala britanica si locuieste cu parintii si fratii ei: Printul Constantine-Alexios de 15 ani, Printul Achileas-Andreas de 13 ani, Printul Odysseas-Kimon de noua ani si Printul Aristidis-Stavros, in varsta de cinci ani.

In prezent, Marie-Chantal detine propriul brand de imbracaminte pentru copii si accesorii. Chiar daca Grecia nu mai este oficial monarhie din anii '70, Marie-Chantal si sotul ei sunt cunoscuti in continuare drept Inaltimile Lor Regale, iar copiii lor au si ei aceste titluri.

CITESTE SI Adio, Dani? Pe cine a pus ochii Mihaela Radulescu la Monaco! 

Iata cum va fi vremea in Bucuresti si la munte in urmatoarele 10 zile! 

Iata mai jos catva imagini cu Olympia, mama, bunica si tatal ei, de pe contul de Instagram al printesei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare