Showbiz

#Lidia Buble #relatii vedete #dani otil #razvan si dani

Au rupt lantul de iubire! Cine s-a bagat intre Razvan si Dani!

Erau nedespartiti atat pe micul ecran, cat si in viata de zi cu zi, in afara matinalului. Totusi de aproximativ un an, Dani Otil si Razvan Simion sunt vazuti tot mai rar impreuna in alta parte decat la TV. Motivul? Se pare ca Lidia Buble este cea care a bagat zazanie in cuplul monden. 

De ceva vreme, Dani Oțil și Răzvan Simion fac echipă doar pe micul ecran, la matinalul pe care-l prezintă împreună, nu și în viața de zi cu zi. De mai bine de un an, cei doi nu mai merg împreună la evenimentele la care sunt invitați, nu-și mai fac vacanțele în aceleași destinații și nici nu mai petrec timp în afara filmărilor. Conform surselor Libertatea.ro, se pare că Dani a fost cel care „s-a răcit” de Răzvan și, deși nu i-a reproșat nimic în mod direct, abia mai schimbă câteva vorbe cu el atunci când se întâlnesc pe undeva. Motivul ar fi relatia cu Lidia Buble, pe care Dani nu o place deloc,  scrie Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului