Showbiz

# israela inmormantare #israela # israela vodvoz moarte # israela vodovoz avere

Copiii Israelei au lasat-o singura si dupa moarte! Femeia zace singura la morga

Fosta balerina, o excentrica prin definitie, Israela Vodovoz a fost singura atunci cand si-a dat ultima suflare. Complicatiile cauzate de ruperea inelului gastric, montat in urma cu 10 ani, i-au fost fatale. A fost gasita fara suflare, dupa 4 zile, insa nici atunci alaturi de ea nu au venit cei apropiati: fostul sot si copiii. 

Deşi are doi copii, Hillal şi Ianiv, care-i vor moşteni întreaga avere, ei nici macar nu au venit in Romaniasă ridice trupul neînsufleţit, care se află de patru zile la morgă, adică de vineri. Ei au apelat la serviciile avocatei, dar şi la ambasada Israelului pentru procedura necesară repatrierii: eliberarea paşaportului funerar, formă care să asigure un sicriu conform normelor internaţionale în vigoare. 

“Ambasada şi o firmă  specializată în servicii funerare se ocupă de formalităţi. Familia din Israel a făcut tot ce i-a stat în putinţă. Copiii nu au putut să vină, fiica Israelei are 3 copii mici, abia s-au ocupat de toate aceste acte. Cred că în seara aceasta (n.r. marţi) trupul va pleca spre Israel”, a declarat pentru Click! Rodica Bucur,  avocata care a reprezentat-o pe Israela Vodovoz. 

Toate costurile acestor proceduri, inclusiv transportul, se ridică la circa 6.000 de euro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului