Showbiz

#anca turcasiu #dragoste vedete #relatii vedete

El este marea iubire a Ancai Turcasiu. I-a frant inima!

Anca Turcasiu este o diva la cei 47 de ani pe care ii are. Este casatorita cu George Cristian, insa viata ei amoroasa a fost nelinistita in tinerete. Atunci s-a indragostit de un barbat mai in varsta decat ea, care i-a frant inima. 

Vedeta a povestit pentru revista Tango. "La 18 ani m-am îndrăgostit prima dată. Ştii cum se spune, că omul are o mare dragoste pe care şi-o aduce aminte toată viaţa. A fost pe la 18 ani cu un bărbat mai în vârstă ca mine, dar care nu m-a luat oarecum sub aripa lui ca să se fălească că are o iubită tânară şi frumoasă, ci pentru că s-a îndrăgostit de mine şi chiar cred în asta. Iar eu m-am îndrăgostit de el ca o copilă nevinovată şi am învăţat foarte multe lucruri de la el, nişte lucruri atât de frumoase şi de profunde şi de sensibile despre viaţă, despre iubire, despre generozitate, despre dăruire… Şi îl port cu mine, undeva, acolo în suflet”.

Familia ei, însă, nu pre era de acord, dar nu prea au avut încotro, fiind mai feriţi de lume. „S-a terminat brusc, pentru că eu nu am fost de acord să fac un pas decisiv pe care mi l-a cerut. Eu sunt foarte realistă totuşi, iar el voia totul sau nimic. De exemplu, el a vrut să plecăm în Australia, de mâine, numai noi doi! Şi nu am putut să fac asta. Am zis că nu pot să-mi las familia, profesia… Eu nu am fost în stare să las totul. Şi s-a terminat. A fost o perioadă scurtă, această iubire, dar foarte intensă, dar care mie mi-a folosit. Iubiri au fost mereu, fiecare a fost frumoasă. Am iubit cu tot sufletul meu de fiecare dată şi am fost iubită mult în viaţă”, a mai spus vedeta potrivit Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare