Showbiz

#divorturi vedete #showbiz #divort Gabriela Cristea #divort Andreea Marin #divort Orlando Bloom

Divorturile care au zguduit lumea mondena in 2013

Anul 2013 nu a fost deloc cu noroc pentru casniciile catorva cupluri de vedete de la noi si de la Hollywood, divorturile tinandu-se lant in showbiz. Iata care sunt cuplurile mondene care au decis sa puna punct casniciilor in anul care tocmai se incheie!

Andreea Marin si Stefan Banica Junior

Chiar daca divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica Junior a fost anuntat cu surle si trambite inca de la finele anului 2012, abia in 2013 am reusit sa ne dezmeticim si sa ne dam seama cam ce se intampla in sanul celui mai mediatizat cuplu din Romania. Divortul a fost finalizat in 2013 si nu a fost lipsit de scandaluri si replici acide intre cei doi. Dupa 7 ani de relatie, in care s-au bucurat de nasterea fetitei lor, Violeta, cele doua vedete au decis sa puna capat casniciei.


Orlando Bloom si Miranda Kerr

Orlando Bloom si Miranda Kerr pareau sa fie cuplul perfect. Ttocmai din acest motiv, anuntul divortului dintre cei doi a zguduit din temelii Hollywoodul. Dupa o relatie de 6 ani, dintre care 3 de casatorie, cele doua vedete au hotarat sa puna capat vietii in cuplu in toamna acestui an si sa ramana prieteni, pentru a creste impreuna fiul lor de 2 anisori, Flynn.


Gabriela Cristea si Marcel Toader

Divortul dintre Gabriela Cristea si Mircea Toader a fost unul dintre cele mai mediatizate din acest an, fiind presarat cu intense scandaluri si acuzatii lansate de fostul sot al prezentatoarei tv. Dupa 5 ani de casnicie, cele doua vedete au divortat in vara lui 2013.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion

In vara anului 2013, vestea ca unul dintre cele mai indragite cupluri mondene de la noi divorteaza a picat ca un trasnet in showbiz. Diana Dumitrescu si Ducu Ion pareau sa aiba o poveste de dragoste fara sfarsit, dupa ce in urma cu aproape 4 ani s-au casatorit si au avut parte de o nunta de vis. Cu toate acestea, se pare ca anul 2013 a fost fatidic pentru "soarta" casniciei lor. Cei doi au inceput sa se indeparteze unul de celalalt si sa petreaca din ce in ce mai putin timp impreuna, lucru care a dus la incheierea casniciei la tribunal.



Sursa foto: Realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare