Showbiz

#serban huidu #showbiz #lavinia parva #ellie white #vedete intern #vedete fitoase

Fite si figuri. 3 vedete greu de suportat

Cu unele vedete e usor sa lucrezi, dar ce te faci cu cele care sunt firi mai capricioase si mai greu de suportat? Pentru ca are showbizul nostru si asa ceva! Iata trei dintre vedetele care au inregistrat cele mai multe "plangeri" din partea colaboratorilor.

Lavinia Parva

Sursa foto: roportal.ro

Trei impresari schimbati in 9 luni! La acest "nivel" a ajuns Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr. Dar nu pentru ca asa a vrut ea, ci pentru ca nu au mai suportat-o ei! Bruneta se pare ca si-a cam luat nasul la purtare in ultima vreme, iar acest lucru nu este pe placul celor nevoiti sa lucreze cu ea.

Asa se face ca, in toamna lui 2013, Mihai Constantin Pascu, cel care de un an si jumatate ii era manager, a renuntat la colaborarea cu artista.

Bruneta s-a orientat catre Ovidiu Baciu, un producator talentat, care a mai readus-o putin in peisaj dupa ce i-a compus piesa "Povesti cu zane". Succesul melodiei i-a dat curaj, asa ca a inceput sa emita pretentii absurde. "Incepuse sa aiba fite si devenise nesuferita. Era nemultumita ca are prea putine concerte, insa nu era de vina Baciu pentru asta, intrucat nu tinea de el aceasta parte", a declarat pentru click.ro un amic de-al Laviniei.

In primavara, ea a rupt colaborarea cu Ovidiu Baciu si si-a gasit un alt manager de top, pe Florin Nedelcu. Ramane de vazut cat va rezista si acesta mofturilor de diva ale Laviniei.

CITESTE SI:

Imagini socante! 3 vedete de la noi violente si snopite in bataie
Dan Voiculescu, sentinta definitiva: 10 ani de inchisoare! Sediul Antenelor, confiscat!

Oana Zavoranu a incasat-o dur de la Pepe. Iata ce i-a facut artistul!

 

Serban Huidu

Sursa foto: libertatea.ro

In urma cu aproape doua luni, echipa uneia dintre cele mai indragite emisiuni se rupea in doua. Dupa 14 ani, "Cronica Carcotasilor" ramanea fara cativa dintre oamenii de baza. Mihai Gainusa, Codrut Keghes si Octavian Pascut, zis "Mistretu", il paraseau pe Serban Huidu. Motivul? Comportamentul despotic de care carcotasul dadea dovada in ultimii ani. "Am scris si am prezentat aceasta emisiune 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotriva, mi s-a reprosat inclusiv ca am adus un preot in platou", a declarat Gainusa, facand referire la Serban, cel care era producatorul emisiunii.

Ellie White

Sursa foto: jurnaldeziarist.blogspot.com

8 bone intr-un an si jumatate au trecut prin casa cantaretei Ellie White si a sotului sau, Doru Tinca. Pe unele le-a acuzat artista de incompetenta, altele au plecat ele cat le-au tinut picioarele, acuzand-o pe Ellie White de rele tratamente.

"Au schimbat atatea bone pentru ca ei au o problema. Le-au tratat cu nesimtire fara margini. Si mai jenant este ca pe una dintre bone au «lasat-o libera» fara nici-o explicatie si neplatita", a declarat pentru wowbiz.ro una dintre femei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare