Showbiz

#divort Oana ROman #scandal Oana Roman #oana roman #petre roman

Oana Roman, la cutite cu tatal ei! De ce il acuza acum

Relatiile dintre Oana Roman si tatal ei, fostul premier Petre Roman, sunt din ce in ce mai incordate. Dupa ce in urma cu ceva timp aceasta i-a reprosat ca nu a pastrat o relatie buna cu fiicele sale dupa ce s-a recasatorit, iar Petre Roman a reactionat, Oana ii transmite adevarata ei durere: nu este prezent nici macar in viata nepoatei sale, care nu are nicio vina ca are doar o bunica, nu si un bunic.

Oana sustine ca tatal sau s-a indepartat de ea, de sora si de mama sa atunci cand s-a recasatorit. Si daca ea a acceptat faptul ca nu va mai fi niciodata apropiata de tatal sau, din cauza actualei sale sotii, nu intelege de ce si micuta Isabela trebuie sa fie supusa aceluiasi tratament. 
Astfel, dupa ce Petre Roman i-ar fi transmis ficei sale ca e pacat sa iti barfesti tatal, in urma declaratiilor acesteia ca fostul premier nu i-a fost alaturi nici macar cand a fost foarte bolnava, vedeta TV a reactionat dur: 

"Cum poti sa imi spui tu mie ca e pacat? Dar ceea ce faci tu nu e pacat? De cate ori ti-ai vazut nepoata? De cate ori i-ai adus o ciocolata, i-ai cumparat o hainuta? Ea are numai bunica, nu si bunic, pentru ca tu nu esti activ in viata ei, nu esti interesat sa te apropii de ea. Ne-ai alungat pe toti din viata ta si nu iti mai pasa decat de actuala ta familie", i-a spus prezentatoarea TV lui Petre Roman.

Mai mult, Oana a dat din nou vina pe Silvia pentru alienarea tatalui sau. "Petre Roman este un barbat tinut sub papuc. Acesta este adevarul si trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. El nu face nimic fara voia Silviei. Acesta este si motivul pentru care Petre s-a indepartat de familie", a mai spus Oana, intr-o emisiune tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului