Vedete din Romania

# calin geambasu scandal # calin geambasu parinti # calin geambasu

Calin Geambasu, dezvaluiri din ce in ce mai socante: "Mi-am batut mama"

Cantaretul Calin Geambasu a socat pe toata lumea in ultimele zile cu dezvaluirile pe care le-a facut. Acesta a marturisit ca in copilarie era batut crunt de mama lui si ca relatia pe care o avea cu aceasta era una dezastruoasa.

Calin a declarat ca mama sa ii aplica corectii crunte si ca nu isi mai vorbesc de mai bine de patru ani. Acesta a mai spus ca mama lui naturala l-a indepartat si de tatal sau, care nu a mai vrut sa auda de el. Totodata, Calin a marturisit ca in scandalurile pe care le avea cu mama lui se pierdea cu firea si o lovea si el.

"E foarte adevărat că am bătut-o. Mama mea în perioada 10-14 ani, când tatăl meu era mai mult plecat, mă bătea foarte tare. Am avut o răbufnire de genul acesta. Ea îmi spunea că «fără mine mori în două luni». Când părăseşti casa părintească cu aceste cuvinte Eu am plecat de acasă cu această povară pe umeri. Ea le-a spus tuturor iubitelor pe care le-am avut să mă facă dependente de ele. Când a văzut că nu mor fără ea, a încercat să-mi pună obstacole cu orice. Am avut această răfulare deoarce mi-am dat seama că sunt singur pe lume. Mai bine să povestească cum se urca pe masă, mă prindea într-un colţ şi dădea fără milă. Odată la propriu a rupt o curea şi a luat alta”, a declarat Călin Geambaşu, la Kanal D.

Mama artistului nu recunoaste insa nimic. "El vorbeşte aceleaşi lucruri de trei săptămâni de când a început circul ăsta...pe care-l face, nu ştiu de ce...pentru publicitate sau ca să-l denigreze pe taică-su, că ei sunt în conflicte profesionale. Foloseşte aceleaşi fraze. Nu spune nimic nou”, noteaza cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare