Vedete din Romania

# alexander eram scandal # alexander eram #sot Andreea Esca #andreea esca

Sotul Andreei Esca, in scandal cu politia

Sotul Andreei Esca, omul de afaceri Alexander Eram, a declarat razboi Politiei Locale. Acesta si asociatii sai sustin ca aceasta unitate a dat firmei pe care o administreaza o amenda abuziva.

Alexander Eram si asociatii sai au intentat un proces, iar instanta le-a dat castig de cauza. Nu si-au recuperat insa si banii, iar acum urmeaza un nou proces.

"Admite exceptia lipsei calitatii procesual pasive a intimatei (Politia Locală – n.r.) in ceea ce priveste capatul de cerere privind restituirea sumei de 1875 lei achitata cu titlu de amenda. Respinge capatul de cerere privind restituirea sumei de 1875 lei achitata cu titlu de amenda, ca fiind introdus impotriva unei persoane fara legitimare procesuala pasiva. Admite plangerea contraventţională formulata de catre petenta ... (firma reprezentata de Alexander Eram – n.r.), in contradictoriu cu intimata DIRECTIA GENERALA DE POLITIE LOCALA SECTOR 3. Anuleaza procesul verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor seria DCDP nr. 1010074 din data de 26.01.2017. Exonereaza petenta de la sanctiunile aplicate prin acesta. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmand a fi depusa la Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti", au dispus magistratii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului