Prezicatoarea Carmen Harra vede un divort in viitorul Monicai Columbeanu. Dezvaluirea e facuta in editia speciala de sambata a emisiunii " Happy Hour ".

Catalin Maruta o va pune pe Monica fata in fata cu celebra prezicatoare care crede ca divortul Monicai de Irinel Columbeanu este aproape sigur, dar nu va avea loc prea curand.

"Este un factor extrem de puternic in viata ei la ora asta, dar nu este singurul om din viata ei. O sa mai aiba un sot. La un moment dat, va exista acest divort, si din cauza lui, in special", a declarat Carmen Harra la "Happy Hour Special".

Prezicatoarea vede chiar si o prietenie intre Monica si Irinel dupa divort. Carmen Harra a spus ca divortul ar putea avea loc chiar si peste 10 sau 20 de ani si ca va fi linistit, fara scandaluri.

"Nu-mi ghidez viata dupa emisiunea Happy Hour. Ce-o fi, o fi, insa in momentul asta nu intrevad nici un divort. Deci acum nu e cazul, insa e foarte adevarat ca niciodata nu trebuie sa spui niciodata", a spus doamna Columbeanu pentru Libertatea.

  •   2009-05-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii