Vedete din Romania

#Claudia Pavel la spital #claudia pavel

Claudia Pavel, de urgenta la spital

Claudia Pavel a ajuns pe mana medicilor, dupa ce a fost ciupita de tantari la Exatlon.

„Claudia se afla la spital, asa ca va trebui sa concurati fara ea. Din pacate, ranile ei au avut nevoie de ingrijiri medicale, pentru ca lucrurile sa nu se agraveze. Cu siguranta va reveni curand”, a aspus Cosmin Cernat la tv. 

In cele din urma, Claudia s-a intors sa lupte alaturi de echipa ei. „Sunt bine. Basizile s-au infectat din pacate, insa m-am intors. Nu renunt eu asa usor”, a spus artista.

Claudia Pavel “are alergie la tantari si nu are la ea cremele cu care se trateaza in tara. A fost intepata, s-a scarpinat, apoi a facut basici care s-au uscat. Nu se astepta sa fie chiar asa, are și niște rani urate pe maini, pe fata si pe posterior. E prima oara cand merge in Republica Dominicana si nu stia ce necazuri o vor aștepta acolo. La 23 de ani, ea a facut soc anafilactic de la intepaturile unor insecte”, a spus un apropiat al concurentei, pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului