Vedete din Romania

#Christian Sabbagh fiica #christian sabbagh

Fetita lui Christian Sabbagh, prima aparitie la tv la doar 4 luni

Teo Trandafir i-a avut ca invitati in emisunea sa de la Kanal D pe Christian Sabbagh si familia acestuia. Micuta Anais in varsta de 4 luni, i-a cucerit pe membri echipei, dar si pe telespecatori!

Christian Sabbagh marturiseste ca inca ii este teama sa o tina in brate pe fiica sa, cand vede cat este de mica si de fragila. In urma cu mai bine de o luna, micuta Anais a avut probleme grave de sanatate, iar prezentatorul tv a luat foc.

„In noaptea de miercuri spre joi, mai exact la ora 00:35, am ajuns cu Anais la Spitalul Clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu. „Avea doar o banala febra”, dupa cum s-a exprimat medicul de garda. Dupa doua ore de asteptare, ne-a trimis acasa, cu recomandarea sa-i administram, timp de 3 zile, Panadol. Astazi, fiica mea se afla internata, in stare grava, la un spital privat ! Eu,in calitate de jurnalist, raspund pentru orice scriu sau difuzez. Acel medic raspunde in fata cuiva ? Indiferent de cum se va acoperi in acte, nu voi lasa lucrurile asa. Pentru ca durerea mea este si durerea a mii de parinti. Nu am spus nimanui cine sunt si nici nu am intervenit la cineva . Se poate observa de pe camerele de supraveghere", a povestit atunci Christian Sabbagh. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului