Vedete din Romania

#Maria Dragomiroiu batuta #Maria Dragomiroiu agresata #showbiz #maria dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, batuta crunt de primul sot! “Am ramas fara o suvita de par in mijlocul capului!”

Zambetul Mariei Dragomiroiu ascunde o mare suferinta! Daca astazi este fericita alaturi de impresarul Bebe Mihu, cu care s-a casatorit in 1991, interpreta Maria Dragomiroiu (61 de ani) a trait un adevarat calvar in prima casnicie.

Maria Dragomiroiu a povestit in biografia sa ca fost agresata de primul sot, tatal celor doi copii ai sai, care i-a fost sot timp de 10 de ani.

Potrivit propriilor declaratii, Maria Dragomiroiu a fost lovita sistematic de Ion (n.r.- primul sot), care avea darul bauturii. Un astfel de episod a avut loc l-a prins inseland-o in apartamentul soacrei ei. "Aveam convingerea ca Ion este la ea acasa (n.r. la soacra) cu Paula. In acest timp liftul urca, a ajuns la etajul cinci si ea a inceput sa tipe, sa ma certe, ca sa auda cei doi din casa si sa nu deschida usa! Dupa aceea, a iesit Ion, baut, si a spus ca vrea sa vorbim. A aparut de nu stiu unde si soacra-mea, Ion m-a apucat de-o mana, m-a aruncat in liftul care era tinut deschis de soacra-mea, a urcat si ea si au apasat la parter. Dupa ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn in cap de s-a oprit liftul intre etaje, din cauza socului!", a rememorat celebra cantareata.

"Soacra mea i-a spus sa ma duca acasa si sa ma bata, nu acolo, la ea. Simteam ca-mi iese inima din piept de frica, iar cand am ajuns jos, pe alee, am incercat sa scot mana de pe maneca hainei, ca sa scap. Atunci Ion m-a prins de par si m-a dus asa pana in mijlocul intersectiei de la Dristor. Era ora 21. Lumea a vazut cum un barbat tragea de par o femeie care plangea si a sarit sa ma scape, tragand de el intr-o parte si de mine in alta! Nu a dat drumul la par pana nu a smuls smocul pe care il avea in mana! Am ramas asa, fara o suvita de par in mijlocul capului! Nu-mi crestea, pentru ca facusem soc!", a declarat Dragomiroiu despre clipele de groaza traite alaturi de primul sot, care a murit in 2013.  

Sursa foto: RomaniaTV.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare