Vedete din Romania

# oana roman mesaj #vedete intern #oana roman #showbiz

Oana Roman, catre fostii iubiti: “Sa se opreasca pana nu ii vom opri eu si sotul meu”

Oana Roman si Cornel Pasat continua seria atacurilor! Schimbul de replici acide are loc fie la televizor, fie pe retelele de socializare.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la declaratia Oanei Roman despre motivul despartirii.

„Si-a dorit foarte mult un copil, eu atunci nu. Si asta a fost motivul pentru care, pana la urma, ne-am despartit. motivul pentru care el a cautat o alta viata. Din pacate pentru el, nu si-a implinit acest vis nici astazi”, a spus Oana Roman la “Xtra Night Show”, in urma cu cateva seri.

Cornel Pasat a simtit nevoia sa-i raspunda Oanei.

“Stie ca ma chinui de cinci ani sa fac un copil si ca asta e un subiect sensibil pentru mine. Mi-a crescut brusc tensiunea cand am auzit. A zis din pacate pentru mine, nu ca-i pare rau. Eu cunosc foarte bine subtilitatile si rautatile Oanei. Ma deranjeaza ca se bucura ca incerc sa fac un copil si nu am. O sa-mi dea Dumnezeu si mie un copil. Sufera de amnezie sau are niste rautati, vrea sa denatureze adevarul si nu vrea sa-si asume trecutul. Eu si ea stim foarte bine de ce ne-am despartit. Noi suntem vinovati, in primul rand. Noi stim de ce. Sper sa nu ma faca sa spun public de ce. Nu e prima data cand spune ca sotia mea s-ar fi bagat intre noi. Mereu a intepat-o cu cate ceva, dar, de fapt, ma inteapa pe mine. Nu inteleg de ce m-a lovit. Ea are probleme grave si nu trebuie sa vorbeasca despre sotia mea si despre copilul pe care inca nu-l am. Nu cred ca Oana mai are sentimente pentru mine. Relatia noastra s-a terminat acum 11 ani. Oana ar trebui sa nu mai creada ca toata lumea ii apartine ei”, a spus Cornel Pasat aseara la emisiunea “Wowbiz”.

Astazi, Oana Roman a postat un mesaj dur pe Facebook.

"Observ cu stupoare cum " foștii " se bat in interviuri si apariții televizate pentru a spune NIMIC! Ar fi cazul sa se opreasca pana nu ii vom opri, eu si soțul meu, pe cale legala! Sa vrei sa apari pe carca altuia, nu arată decât nesiguranța de sine! Eu ma abtin sa mai comentez minciuni si aberatii , dar, pentru onoarea lor, ar fi bine sa si vada de viata lor."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului