Vedete din Romania

#oana zavoranu #pictorial #emisiuni tv

Oana Zavoranu, revoltata de ce fac prezentatorii pentru audienta

Oana Zavoranu isi dezvaluie ingrijorarea pentru calitatea emisiunilor TV. In noul numar al revistei " Tabu " ea deplange alegerea invitatilor in emisiuni de dragul audientei, in timp ce mimeaza sex cu un schelet .

Pictorialul fierbinte al sotiei lui Pepe alaturi de schelet e insotit de un interviu in care Oana critica vedetele de carton , promovate excesiv de anumite talk-show-uri.

"Cu cat esti mai ciumafaie, mai troglodita, mai fara dinti in gura, mai sasie, mai sasaita, cu cat scuipi mai tare cand vorbesti, cu parul naclait si cu creierii naclaiti, e audienta. Si eu i-am intrebat pe diversi realizatori de televiziune: de ce chemati, manca-v-as gura, toate panaramele astea, toate rapandulele astea rasuflate? Stii ce mi-au spus? Se face audienta", deplange Oana situatia, in revista Tabu.

Oana Zavoranu nu e straina de scandaluri la TV. In ultimii ani, cand a avut anumite dispute de rezolvat, a acceptat invitatia lui Dan Diaconescu si a ales sa-si discute problemele pe larg, cu un limbaj vulgar la OTV.

Scandalurile cu regizorul primului ei videoclip, cu fabricantii papusii "Oana Zavoranu" si cu postul de televiziune Romantica sunt doar cateva dintre ocaziile in care vedeta TV a avut o prezenta mediatica asemanatoare cu a celor care fac obiectul criticii ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare