Vedete din Romania

#Rona Hartner sinucidere #vedete intern #rona hartner #showbiz

Rona Hartner, salvata inainte de a se sinucide

Rona Hartner a incercat sa se sinucida, dupa ce a fost parasita de logodnicul sau, cu care avea o relatie de 7 ani. In aceeasi perioada a avut parte si de o dezamagire in plan profesional.

„Intorsatura mea de destin a fost in anul 1996, cand am avut cel mai groaznic an din viata mea. In acest an mi s-a parut efectiv ca eram incarcerata intre 1000 de usi inchise, crezusem intr-o dragoste perfecta care a durat sapte ani si s-a oprit brusc. Trebuia sa se termine cu o casnicie si s-a ales praful. Terminasem facultatea de teatru si intrasem la mai multe spectacole, inclusiv la teatrul Odeon, in distributia spectacolului „Opera de trei parale”, iar la premiera mi-au zis ca sunt prea buna si m-au dat afara din distributie. Am avut o tentativa de sinucidere si tatal meu m-a salvat. Nu stiu cum, dar in loc de a ajunge tata la Biserica, a ajuns la scoala, la facultate, intr-o camera unde nu era clasa, nu se tineau ore si eu eram acolo si incercam sa ma sinucid. Am lucrat opt luni la un spectacol cu care trebuia sa-mi dau licenta si nu am mai stiut ce fac. Acela era momentul in care era sa fac ceva ireparabil”, a declarat Rona Hartner, potrivit click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului