Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #hugh grant #kate winslet #usher #madonna #jesus luz #melanie b #mariah carey #miley cyrus #patricia kaas #depeche mode #maria dinulescu #angelina jolie #brad pitt #jennifer aniston

Saptamana internationala: Michael Jackson vrea un cor intreg de copii

Cerintele bizare ale lui Michael Jackson pentru concertele pe care urmeaza sa le sustina la Londra au fost discutate pe larg in ultimele zile. Excentricul megastar a fost depasit doar de speculatiile despre sfarsitul relatiei lui Brad Pitt cu Angelina Jolie.

Pregatirile pentru concertele lui Michael de la Londra s-au intensificat cu mai putin de o luna inainte de primul spectacol. Organizatorii considera cerintele artistului un adevarat "cosmar logistic", dar prefera sexul pentru a se mentine in forma. Cantareata se declara nimfomana si nu ezita sa recunoasca ca face sex de 5 ori pe zi.

Mariah Carey nu-si refuza nici o pofta atunci cand munceste, chiar daca asta inseamna o crestere semnificativa in greutate.

Miley Cyrus nu-si va pierde virginitatea in curand: dupa noua luni s-a despartit de iubitul ei.

Sosita in Romania, Patricia Kaas vrea o cina linistita pe malul lacului Herastrau.

Dupa concertul amanat de la Bucuresti, trupa Depeche Mode incearca sa se revanseze fata de romani prin prezenta actritei Maria Dinulescu in noul lor clip.

Angelina, criticata pentru operatiile estetice

Asemenea divortului dintre Madonna si Guy Ritchie, Brad si Angelina par ca vor sa pastreze aparentele cat mai mult legat de despartirea lor. In timp ce publicatiile mondene sustin ca Brad s-a vazut cu fosta lui iubita, Jennifer Aniston, la un hotel, Angelina a fost criticata pentru aspectul ei, aparent afectat de operatiile estetice.

Expertii in chirurgie estetica cred ca actrita si-a remodelat nasul, care acum e mult mai mic, si a suferit si un lifting facial , sprancenele ei fiind mult mai ridicate decat in urma cu cativa ani. 

Dietele drastice urmate de Angelina au accentuat semnele operatiilor estetice si i-au adus critici in ultimul an pentru bratele foarte subtiri.

Urmareste videoclipul piesei Peace a trupei Depeche Mode, cu Maria Dinulescu in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare