Vedete din Romania

Alex si-a facut sala de sport

Dupa ce s-a antrenat pentru doua editii “ Dansez pentru tine ” si a fost desemnat marele castigator al uneia dintre acestea, Alex Velea , si-a facut propria acasa, povesteste Ziarul.

Alex a povestit pentru emisiunea “Ce se intampla, doctore?” ca se refugiaza in camera devenita “ sala de sport ” ori de cate ori are ocazia, chiar si intre doua concerte.

Sacrifici pentru dans

Cantaretul si-a amanat, timp de aproape un an, finalizarea cursurilor de la scoala de soferi , din cauza faptului ca a fost implicat in doua editii consecutive ale show-ului "Dansez pentru tine", povesteste Cancan.

Desi nu regreta ca a dansat pentru a ajuta niste oameni cu probleme, lui Alex ii pare rau ca l-a prins vara fara permisul auto.

"Ar fi trebuit sa am carnet de anul trecut. Imi doresc sa termin scoala cat mai repede, pentru ca am o pofta nebuna sa conduc", a declarat cantaretul.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare