Vedete din Romania

#stefan banica jr #audienta scazuta #horia brenciu #audienta #showbiz #Florin Dumitrescu #Sorin Bontea #Catalin Scarlatescu #vedete intern #Horia Varlan

Au cautat succesul, dar le-a umilit audienta. 6 vedete puse la zid de public

Au crezut ca dau lovitura, dar succesul intarzie sa apara. Miscarile de pe piata media de pare ca nu au tocmai succesul scontat. Vedetele care au plecat de la un post de televiziune la altul convinse ca le va merge mai bine nu au luat dupa ele si audienta.

Horia Varlan se intoarce la Prima TV

Sursa foto: academialuihoria.primatv.ro

Doar cateva luni a lipsit Horia Varlan de la Prima TV, acolo unde se consacrase pe post de "comentator" la "Cireasa de pe tort". Dupa un sezon petrecut in ograda Antenei, acolo unde a fost jurat in emisiunea "Junior Chef", bucatarul se intoarce la vechea lui emisiune de la postul din Pipera. "Voi avea multe de comentat, caci sunt cu gusa plina", a marturisit Varlan pentru click.ro.

Horia Varlan a luat decizia de a nu-si reinnoi contractul cu Antena 1, dupa ce aici au ajuns fostii MasterChefi care prezinta acum "Iadul bucatarilor". El va prelua din nou "Cireasa de pe tort" care, desi pentru un sezon a avut alti prezentatori, pe Codrut Keghes si pe Remus Nica, a ramas la aceeasi audienta, semn ca formatul emisiunii are un public fidel, care nu a migrat la Antena odata cu Horia.

Citeste si:

Victor Slav si Lili Sandu formeaza un cuplu. Uite cum au ajuns "impreuna"

4 mamici celebre care au renuntat la faima si bani de dragul copiilor

7 vedete de care poti sa te impiedici oricand prin metrou sau autobuz

 

"Hell's Kitchen" nu se ridica peste "MasterChef"

Sursa foto: spynews.ro

Vara asta, atunci cand chefi Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea au plecat de la Pro TV la Antena 1, toata lumea si-a imaginat, inclusiv ei, cu siguranta, ca vor da lovitura cu emisiunea "Hell's Kitchen - Iadul bucatarilor". N-a prea fost sa fie asa, dovada stand audientele ultimelor editii care au aratat totusi ca, in ciuda lipsei de notorietate a noilor jurati care le-au luat locul la show-ul culinar, "MasterChef" merge mai bine.

Potrivit paginademedia.ro, si prima si a doua confruntare "MasterChef" (Pro TV) - "Hell's Kitchen" (Antena 1) a fost castigata, la distanta, de emisiunea de pe Pro TV, care a avut un numar dublu de telespectatori.

Banica Jr. si Brenciu, audiente slabe

Sursa foto: traiestemuzica.ro

Nici Stefan Banica Jr. si nici Horia Brenciu, cei doi fosti protevisti, nu i-au convins pe telespectatori cu prestatia lor de la Antena. Astfel, potrivit aceluiasi site de media, ratingul "X Factor", de la Antena 1, a ramas cu mult sub "Vocea Romaniei", emisiunea concurenta de la Pro TV.

Horia Brenciu a facut parte pentru o scurta perioada si din juriul "Te cunosc de undeva", dar audientele au fost tot dezamagitoare, iar Antena 1 a revenit la fostii jurati - Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si Andrei Aradatis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare