Vedete din Romania

# Antonio Passarelli #showbiz #vedete intern # teo antonio # iubit teo

Ce secrete ascunde iubitul lui Teo? Doi copii, o iubita si o tentativa de jaf

Relatia de prietenie-iubire dintre Teo si Antonio Passarelli a devenit de notorietate dar, daca viata lui Teo este aproape ca o carte deschisa, despre galantul bucatar nu se stiu prea multe lucruri.

Bucatarul care i-ar furat inima lui Teo Trandafir are 59 de ani, este italian, dar de 20 de ani locuieste in Romania. Nascut in cea mai periculoasa zona a Italiei, in Calabria-Sicilia, Passarelli a trait in adolescenta in mijlocul unor anturaje dubioase, si ar fi putut ajunge victima mafiei siciliene si asta pentru ca saracia si poate teribilismul specific varstei l-ar fi determinat de multe ori sa riste, relateaza ele.ro. La scoala de corectie a fost dus dupa ce a fost prins de carabinieri la o tentativa de jaf, in gasca, a unei banci, mai noteaza aceeasi sursa. 

Din fericire, Antonio a regasit repede calea cea dreapta. "La varsta de 17 ani mi-am inceput activitatea mea in bucatarie deoarece aveam nevoie sa castig bani pentru a plati si a urma studiile de psihologie de la Universitatea Sapienza din Roma. Am inceput sa lucrez in restaurantul L'Elefante Rosso unde era bucatar sef domnul Pippo Todini si am lucrat impreuna aproximativ 3 ani de zile. Intr-o zi a observat ca stateam foarte aproape si ii urmaream cu atentie fiecare miscare...Munca lui mi se parea mi se parea un lucru magic, extraordinar", a povestit Antonio pentru culinar.ro 

Italianul a venit in Romania doar pentru trei luni, ca reprezentant al unei agentii de modele, insa a ramas 20 de ani. Prietenia cu Dan Bittman s-a transformat intr-o colaborare profesionala si asa Antonio a ajuns vedeta la tv. Chef-ul si-a castigat imediat simpatia telespectatorilor.

Daca in plan profesional succesul i-a suras aproape de fiecare data, in privinta vietii personale celebrul bucatar italian a marturisit ca are regrete legate mai ales de cei doi copii ai sai din viata carora a lipsit in momentele cele mai importante. Antonio are un baiat si o fata din prima sa casatorie, care s-a terminat pentru ca, paradoxal, a inceput prea devreme. Copiii bucatarului - Frerancesca si Michael - sunt in Italia, insa acesta marturiseste ca are o relatie cu o romanca, Daniela, care ii impartaseste profesia, de aproape 21 de ani. 

Tocmai din acest motiv, Antonio neaga in continuare relatia cu Teo, spunand ca pe cei doi ii leaga doar o frumoasa prietenie, iar restul sunt speculatii ale presei, care il deranjeaza de altfel foarte mult. "Am obosit sa explic ca o prietenie frumoasa nu s-a transformat intr-o relatie de iubire", a declarat Antonio citat de click.ro. 

CITESTE SI: Victor Slav, concediat de la ProTV. Ce va face el acum?

Vedeta pe care Iulia Albu pare sa o urasca cel mai mult este...

Retete simple si rapide pentru un mic dejun sanatos

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului