Vedete din Romania

#cocina #tv #cheeky girls

Cheeky Girls, gospodine in cocina

Gemenele Cheeky Girls nu vor sa renunte la tocuri nici la coada vacii. Monica si Gabriela sunt gazdele emisiunii “Serviti, va rog!”, de la Pro TV din aceasta saptamana, ocazie cu care vor trebui sa gateasca, sa faca curatenie, sa coseasca, sa ingrijeasca animalele, alaturi de Ionut Iftimoaie si Catalin Morosanu .

In aceasta saptamana gemenele Monica si Gabriela sunt cele care trebuie sa dovedeasca faptul ca vedetele mai fac si altceva decat sa-si ocupe timpul cu petreceri, vacante sau saloane de frumusete. Vineri si sambata, la “Serviti, va rog!”, de la Pro TV, cele doua Cheeky Girls vor da “batalia” la smotru, ingrijit copii, gatit, cosit, muls vaca, taiat lemne si toate treburile pe care trebuie sa le faca o gazda perfecta a unei pensiuni de munte.

La filmari insa, fetele au coborat de pe tocuri doar in cotetul porcilor si in grajdul vacii, acolo unde au incaltat cizmele de cauciuc. In rest, desi s-au plans si chinuit, Monica si Gabriela au strans din dinti pentru a duce treaba la capat.

Emisiunea “Serviti, va rog!”, de la Pro TV, este difuzata in fiecare saptamana din aceasta vara. In timpul emisiunii, patru vedete isi vor dovedi priceperea si ospitalitatea si vor incerca sa distruga perceptia generala a publicului, conform careia vedetele nu fac altceva decat sa-si ocupe timpul cu petreceri, vacante sau saloane de frumusete.

Printre indatoririle celor patru se numara gatitul, curatenia, servitul mesei si spalatul rufelor, insa una dintre cele mai mari provocari va fi distrarea clientilor pensiunii, care vor avea un cuvant de spus in alegerea vedetei castigatoare. Pana acum, printre invitati s-au numarat Andra, Delia, Catalin Josan si Jean de la Craiova .

 

Citeste si

Delia, sclava la pensiunea Pro TV

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare