Vedete din Romania

Cleopatra Stratan isi face papusa

Cea mai tanara cantareata din lume, Cleopatra Stratan , isi anunta un debut serios pe piata afacerilor. In cateva saptamani, fetita lui Pavel Stratan va pune in vanzare care ii poarta numele, la un pret de 35 de euro, relateaza Cancan.

Dupa ce, anul trecut, a devenit cel mai bine vandut artist din Romania, albumul sau de debut, “La varsta de trei ani”, atingand o cifra de vanzari record , de peste 300.000 de exemplare, Cleopatra a devenit din ce in ce mai scumpa la vedere.

Jucaria, produsa in 60.000 de exemplare, are dimensiunea de 35 de centimetri si se va vinde la pretul de 35 de euro bucata, povesteste Click.

Un calcul simplu ne indica faptul ca totalul vanzarilor ar depasi suma de 2 milioane de euro. Si, ca intr-adevar sa rupa gura targului, papusa mai ofera un beneficiu, care, cu siguranta, ii va incanta pe copii: are incorporat un cip, care reproduce super-hitul “Ghita”.

Potrivit publicatiei "Jurnal de Chisinau", papusa va fi gasita in magazinele din tara noastra in cateva saptamani.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare