Vedete internationale

# meghan markle rochii mireasa # printul harry nunta #Meghan Markle

Meghan Markle a purtat doua rochii de mireasa. Iata cum a aratat tinuta sexy de la petrecere

Sambata, 19 mai, milioane de oameni au urmarit nunta regala dintre printul Harry si actrita Meghan Markle. Toata lumea a asteptat cu nerabdare sa vada ce rochie de mireasa a ales sotia printului.

Desi toata lumea se astepta la ceva foarte somptuos, Meghan Markle a surprins cu o rochie de mireasa foarte simpla, semnata de de creatoarea britanică Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy.

Voalul miresei a fost insa unul spectaculos. Acesta a masurat 5 metri si a fost cusut de mana cu elemente florale din cele 53 de tari ale Commonwealth. Accesoriul a fost prins cu o tiară cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

La receptia oferita de printul Charles şi Camilla Parker Bowles la Frogmore House, Meghan a fost putin mai indrazneata si a ales o rochie sexy, care a lasat la vedere bratele si spatele gol.

Rochia din matase si saten a fost semnata de Stella McCartney. Meghan si-a accesorizat rochia cu pantofi Aquazurra şi un inel cu un diamant turcoaz uriaş, care i-a aparţinut mamei prinţului Harry, prinţesa Diana. Şi mirele a schimbat uniforma cu un elegant costum negru şi cămaşă albă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare