Vedete internationale

#avere Beckham #vedete extern #showbiz #victoria beckham #david beckham

Familia Beckham, mai bogata decat regina Angliei

David si Victoria Beckham au o avere totala ce a fost estimata la 508 milioane de lire sterline, arata o cercetare a Scolii Engleze de Marketing, ceea ce-i face mai bogati decat Regina Elisabeta a II-a, care are o avere estimata la 500 de milioane de dolari.


“Brandul Beckham a fost folosit pentru a face reclama pentru absolut orice, de la hainele unor designeri de lux la televiziunea prin satelit si pana la branduri de whisky”, a declarat Anton Dominique, directorul colii Engleze de Marketing (London School of Marketing).

Acesta a adaugat: "Ceea ce este de asemenea interesant este faptul ca numele familiei Beckham este aproape la fel de influent ca oricare membru individual al familiei".

David si Victoria Beckham castiga impreuna 40 de milioane de lire sterline si detin impreuna un portofoliu de bunuri evaluate la 190 milioane de lire sterline. Casa de moda a Victoriei valoreaza 60 de milioane de lire sterline, iar firma de echipament sportiv a sotului ei este evaluata la 150 de milioane de lire sterline.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului