Blog de vedeta

# marturii vedeta #daniel trifu #vedete intern #showbiz #blog de vedeta

Daniel Trifu: “Cine nu risca nu castiga!”

Sunt foarte incantat de faptul ca am fost solicitat in ultima perioada (in luna ianuarie a.c) la doua emisiuni din cadrul postului de televiziune Etno sa cant 100 % live. De obicei suntem incurajati sa facem playback, pentru siguranta sunetului. Insa uneori gasim la televiziuni suportul necesar exprimarii LIVE.

Revenind, la prima dintre cele doua emisiuni am avut mari emotii, pentru ca era o noutate si pentru televiziune, si pentru noi. Cei din redactie s-au gandit la mine si taraful meu datorita faptului ca au incredere in ceea ce facem si stiau ca totul o sa fie un real succes. Eu eram constient de acest lucru, insa ma presa responsabilitatea si teama ca nu cumva sa-I dezamagesc. Gandeam cumva ca riscul e prea mare, ca o simpla greseala ne-ar putea costa scump intr-un direct. Ajutat insa de repetitiile de rigoare si de constiinciozitatea fiecaruia dintre membrii tarafului nostru, am depasit cu brio aceste momente. Totul a iesit minunat si, ce e cel mai important, am prins curaj, deja experienta in acest plan, motiv pentru care cea de-a doua prestatie a decurs fara prea mari emotii.  Am inteles inca o data fiind adevarata zicala: “Cine nu risca nu castiga!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare