Showbiz

#showbiz #zidul plangerii #bianca dragusanu #vacanta israel #Zidul Plangerii Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu, clipe tensionante la Zidul Plangerii! A plans incontinuu!

Vica Blochina, una dintre cele mai bune prietene ale Biancai Dragusanu, i-a facut weekendul trecut o surpriza roscatei. Pentru ca nu va fi in tara de ziua Biancai, Vica i-a oferit in dar acesteia o excursie pentru un weekend, in Israel. Cele doua s-au relaxat si au incercat sa uite de probleme. Vica a marturisit ca aceasta experienta a fost pentru Bianca una din impact si destul de tensionanta, care a ajutat-o insa foarte mult sa treaca peste probleme.

Bianca, hohote de plans la Zidul Plangerii

Vica Blochina a marturisit ca Bianca a fost rapid cuprinsa de puterea magica a Israelului, iar in momentul in care au ajuns la Zidul Plangerii, Bianca a plans neincetat la coborarea acestor scari sfinte. Vedeta a explicat ca in aceasta maniera Bianca a reusit sa isi gaseasca linistea si crede ca viata sa se va schimba complet dupa aceasta calatorie.

"Pentru ca de ziua Biancai nu sunt in Romania, i-am facut cadou aceasta excursie de doua zile in Israel. A fost prea putin, am fi stat mai multe zile. A fost extraordinar, ne-am relaxat, Bianca s-a linistit. Cand a coborat scarile la Zidul Plangerii, Bianca a inceput sa planga, iar eu am avut o satisfactie extraordinara, nu sunt sadica, dar daca a inceput sa planga, inseamna ca a avut efect asupra ei. Exact ce-mi doream. Sa se elibereze, sa-si elibereze sufletul, sa se linisteasca. Este un loc unic pe pamant. Daca mergi acolo ti se poate schimba viata efectiv. Iar eu, cand iubesc pe cineva cu adevarat, fac asta pentru persoanele dragi. Cine stie, poate se linistesc apele in viata Biancai”, a povestit Vica Blochina pentru wiwbiz.ro.




Bianca, pozitiva inainte de divort

Se pare ca Vica chiar a avut dreptate in ceea ce priveste starea de spirit a roscatei. Desi mai sunt doar cateva zile pana la pronuntarea divortului sau de Victor Slav, Bianca pare din ce in ce mai optimista. Cel putin asta reise din mesajele pe care le tot posteaza pe pagina sa de Facebook.

"Think positive, be positive and positive things will happen! Don't forget to smile!!! (Gandeste pozitiv, fii pozitiv si lucruri pozitive se vor intampla! Nu uita sa zambesti)" este unul dintre cele mai recente mesaje postate de Bianca Dragusanu pe contul sau de Facebook.


Victor Slav cauta fericirea in cluburi

In timp ce Bianca se afla la Zidul Plangerii pentru a-si regasi linistea, Victor Slav  a petrecut intr-un club din Bucuresti alaturi de cativa prieteni. Se pare insa ca nici aici nu a scapat de umbra Biancai, deoarece la un moment dat acesta a fost asaltat de Ela, cea supranumita sosia Biancai. Din declaratiile Elei, se pare ca Victor nu a fost prea interesat de o conversatie cu ea, semn ca orice ii aduce aminte de Bianca vrea sa dea uitarii.

Citeste si:

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, divort in secret? Iata dovada

Divorteaza Bianca pe 6 martie, chiar de ziua ei de nastere?

Cele mai socante transformari ale romanilor deveniti vedete peste noapte

Sursa foto: infomm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare