Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #sua

Afla cat o costa pe Moni viata la Los Angeles

Monica Columbeanu nu traieste pe picior mare la Los Angeles . Chiar daca nu face excese, sotia lui Irinel Columbeanu cheltuieste 10.000 de dolari lunar.

"Ma simt minunat la Los Angeles. Acolo este alta lume. Nu ma recunoaste nimeni pe stada, nu stie nimeni cine e Monica Columbeanu, iar asta nu ma deranjeaza", a declarat Monica, pentru Click!

Moni a renuntat la resedinta luxoasa din Izvorani pentru un apartament in Los Angeles, pentru care plateste o chirie lunara de 3.000 de euro .

Dupa ce a decis sa urmeze o cariera internationala de model, Moni a plecat in Los Angeles impreuna cu fiica ei, Irina, si cu mama ei, Veronica Gabor .

Gradinita Irinei o costa pe doamna Columbeanu 2.000 de dolari pe luna. Iesirile la restaurante, dar si vizitele la supermarket inseamna cheltuieli de minim 10.000 de dolari lunat, potrivit Click!.

Prezentarile de moda din tara si salariul de la B1TV ii asigura insa Monicai un castig, in ciuda cheltuielilor mari cu viata in SUA.

Monica Columbeanu este singurul fotomodel roman care castiga 1.500 de euro pentru o prezentare in tara, iar salariul pentru reality-show-ul "By Monica Columbeanu” ii asigura un salariu lunar de 10.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare