Vedete din Romania

#Anca Serea #bulgaria #spital #anemie

Anca Serea, despre problemele de sanatate cu care se confrunta: "Eram pe marginea prapastiei. Nu mai vedeam cu ochiul drept"

Anca Serea a lipsit de la ziua fiicei sale, Sarah, pentru ca se afla in spital. Fosta prezentatoare a dezvaluit motivul pentru care a fost internata.

Cand i s-a facut rau, ea se afla in Bulgaria, impreuna cu sotul sau, Adi Sana.

"Nu stiu cati dintre voi stiti ca eu am o anemie severa. Povestea este ca am plecat cu Adi in Bulgaria, la o intalnire. Am fost la Varna cu masina. Am simtit ca nu am o stare generala foarte buna. Adi a mers la farmacie, mi-a cumparat niste calciu, magneziu, mi s-a facut foarte rau, am varsat. Am chemat ambulanta. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos, chiar comparativ cu cel din Romania. Nu stiu daca ma credeti, dar eram chiar pe marginea prapastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreapta deloc, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut sa misc mainile si picioarele," a povestit Anca Serea intr-un live pe Instagram.

Fosta prezentatoare a spus ca a refuzat internarea in Bulgaria si a ajuns cu greu la Bucuresti. La spital a facut analizele care au indicat valori foarte mici pentru fier si hemoglobina. Ea a precizat ca si-a facut si testul COVID inainte sa se interneze, iar rezultatul a fost negativ.
 
Anca Serea a fost externata

Anca Serea a fost externata si se afla acasa, alaturi de familia sa si se simte un pic mai bine, dupa cum a marturisit chiar ea.

"In sfarsit, am ajuns acasa! Si… sunt putin mai bine! Sanatatea este cel mai pretios lucru din viata unui om. Iar ultima saptamana mi-a demonstrat din plin cat de mult conteaza sa ai grija de tine, nu doar pentru binele tau, ci si pentru al celor care depind de tine sau al celor care tin la tine. Poate o parte din voi, prietenii de aici ati aflat ca am ajuns internata in spital din cauza anemiei. Este o problema de care stiam, dar nu i-am acordat niciodata importanta cuvenita. Corpul meu a vrut sa imi transmita mesajul ca muncesc prea mult, ma odihnesc prea putin si nu am tinut cont de tratamentul pe care ar trebuit sa il urmez constant. Simptomele pe care le-am resimtit de data aceasta au fost ca un dus rece. Am crezut efectiv ca… nu o sa-mi revin. Iar familia si foarte multi prieteni s-au ingrijorat nespus. Multumesc tututor pentru ca v-ati gandit la mine si poate v-ati rugat pentru binele meu," a scris Anca Serea pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare