Vedete din Romania

#andreea balan #tata #conflict

Andreea Balan in conflict cu tatal ei

Andreea Balan s-a facut foc si para dupa ce a aflat ca tatal ei, impresarul Sandel Balan, se foloseste de imaginea ei pentru a promova doua trupe necunoscute la festivalul de la Mangalia .

Cu putin timp in urma, Andreea a aflat ca numele ei si al iubitului ei, Keo, apar pe lista concertelor gratis ce vor avea loc in cadrul Festivalului Callatis .

Imediat dupa ce a fost facut anuntul, solista a pus mana pe telefon si i-a sunat pe organizatori pentru a le explice ca ea nu a semnat pentru niciun fel de concert si ca toata aceasta incurcatura s-a produs din cauza tatalui ei, Sandel Balan.

Se pare ca acesta telefonase cu putin timp in urma sa-si anunte prezenta in Festival cu patru trupe care nu au pretentii financiare: Andreea Balan, Keo si alte doua trupe anonime.

Daca nu era remediata la timp, aceasta problema ar fi putut da peste cap programul festivalului.

"La o zi dupa anunt, Andreea, care aflase intre timp de isprava parintelui, le-a telefonat organizatorilor, spunandu-le ca nu poate, sub nicio forma, sa cante gratis la Mangalia . Ca ea are trupa de dansatori pe care ar trebui sa ii plateasca din buzunarul propriu daca nu incaseaza un onorariu . Furioasa ca numele sau fusese deja confirmat de tatal ei, aceasta a recunoscut ca, in ultimii ani, intre ea si parintele sau exista unele neintelegeri", a explicat o sursa din echipa organizatorilor pentru Cancan.

Daca nu era semnalat la timp, incidentul ar fi putut sa-i creeze probleme mari solistei, al carei program de concerte este stabilit de Music Management, echipa care o inpresariaza de ani buni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare