Vedete din Romania

#andreea banica #mama #sexy #mare

Andreea Banica, sexy la mare

Andreea Banica este din ce in ce mai sexy. Aflata la mare, proaspata mamica a dovedit tuturor celor prezenti ca poti avea si copil si arata excelent in acelasi timp. Mandra, vedeta si-a expus superbele forme pe plaja.

Astfel, turistii care aleg sa-si petreaca vacanta de vara pe malul marii in statiunea Eforie Nord , au toate sansele sa dea nas in nas cu superba cantareata.

Cand nu are in program vreun concert pe litoral, diva blonda isi petrece timpul la vila din Eforie Nord bronzandu-se si jucandu-se cu fetita ei, Maria Sofia.

Cat timp a fost insarcinata, Andreea Banica a luat in greutate 17 kilograme. Statutul ei de vedeta sexy a determinat-o insa sa scape rapid de surplusul de greutate.

Cel care a ajutat-o in demersurile ei a fost sotul, Lucian Mitrea . Acesta a gasit o nutritionista foarte buna care i-a conceput Andreei un regim special .

Binenteles ca, pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura, cantareata a avut nevoie si de ceva efort fizic. Tot Mitrea a fost cel care s-a ocupat sa-i gaseasca frumoasei sale sotii un antrenor personal priceput. Iar, din cate se poate vedea in poze, Lucian s-a descurcat chiar bine: sotia lui este cea mai sexy mamica.

Andreea Banica, sexy la mare

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare