Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu nunta #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, nunta de 1 milion de euro. Totul despre nunta anului in showbiz

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau se pregatesc de nunta. Viitori socri ai Biancai i-au impus fiului lor o conditie pentru a accepta ca acesta sa se insoare cu blonda: sa faca un contract prenuptial. 

Gabi Badalau a cerut-o in casatorie pe Bianca Dragusanu cu un inel in valoare de 30.000 de euro. Cei doi indragostiti vor sa organizeza doua nunti: una in Bucuresti si una in Grecia, pe o insula. Au rezervat deja o vila in tara elena, unde vor fi invitati doar 40 de prieteni. Cel care se va ocupa de intretinerea atmosferei va fi Florin Salam

Gabi si Bianca nu au dat niciun detaliu despre locatia in care va fi organizata cea de-a doua nunta. Se stie doar va fi la un palat din Capitala, care va fi decorat cu flori naturale in valoare de 40.000 de euro, la dorinta Biancai. 
Buchetul miresei va fi coborat dintr-un elicopter. Nikos Vertis va fi invitatul special, care ii va incanta pe invitati cu melodiile sale grecesti, iar pentru asta Gabi a platit nu mai putin de 100.000 de euro. Nașii celor doi vor fi prieteni de-ai lui Gabi Bădălău.

Bianca isi va cumpara rochia de mireasa de la Paris. Va fi o crestie Elie Saab si va costa in jur de 40.000 de euro. Bianca Drăgușanu va avea șase domnișoare de onoare care vor fi îmbrăcate în rochii identice.  Si nu se opresc aici cu surprizele. Bianca face tratamente de fertilizare in Turcia, deoarece Gabi isi doreste inca un copil. Cei doi spera ca minunea sa se intample inainte de nunta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare