Vedete din Romania

#victor slav #bianca dragusanu #vedete intern #divort bianca

Bianca si Victor Slav, casatorie cu final asteptat. Noi semne care arata ca au un mariaj de fatada ies la iveala

De aproape patru luni, cuplul Bianca-Victor Slav mentine treaz interesul publicului si al mass-mediei cu surprinzatoarele momente care tot apar in relatia lor, dar si prin tacerea pe care acestia o afiseaza, desi gesturile lor sunt destul de uimitoare. Un avort, plecari neasteptate in strainatate ale frumoasei roscate si un comportament bizar. Toate acestea par sa fie insa doar cateva scene dintr-un scenariu bine pus la punct de cei doi protagonisti si un trust de televiziune.

Nunta anului se va transforma in divortul anului

Noi voci sustin ca Bianca si Victor Slav au semnat chiar un contract in care sunt prevazute atat data casatoriei, cat si cea a divortului, care, potrivit Romania TV, ar urma sa aiba loc in luna ianuarie. Designerul Sonia Trifan, o colaboratoare foarte apropiata a Biancai Dragusanu, este o noua voce care sustine ca mariajul vedetei este o pura inventie.

Am crezut foarte mult in relatia ei cu fotbalistul Cristea si mi se parea ca formau un cuplu potrivit. Erau indragostiti si am crezut ca se va casatori cu Cristea, nu cu Victor Slav.

Sonia Trifan, designer

CITESTE SI 

3 vedete secretoase care s-au dat de gol ca se marita 

"Am lucrat o perioada cu Bianca. Am crezut foarte mult in relatia ei cu fotbalistul Cristea si mi se parea ca formau un cuplu potrivit. Erau indragostiti si am crezut ca se va casatori cu Cristea, nu cu Victor Slav. Nu am crezut nicio clipa in relatia Biancai cu Victor. De fiecare data cand ma gandesc la Bianca, ma gandesc la sume bine conturate. Vinde bine, este un produs de imagine si de fiecare data consider ca ce a facut este pentru imagine si pentru bani in plus", a declarat Sonia Trifan.

Bianca se va recasatori in curand?

De asemenea, un alt apropiat al Biancai Dragusanu, jurnalistul Mircea N. Stoian, a marturisit ca roscata va divorta la inceputului anului viitor, iar motivul invocat va fi presiunea presei asupra cuplului. Jurnalistul a sustinut inca de la casatoria celor doi ca totul nu este decat o strategie de marketing.

"Divortul e iminent, asta e opinia mea! Vom asista la divort prin februarie, martie. Presiunea mare pe care presa o pune pe cuplul Slav. Ca sa nu il puna pe Victor intr-o lumina proasta va spune ca au consimtit sa faca acest pas. Se va marita cu o iubire mai veche, poate, nu vreau sa dezvalui. Poate cu Cristea, poate cu altcineva", a marturisit Mircea N. Stoian.

CITESTE SI 

3 vedete care au spart casniciile altora

Bianca, inca o plecare in strainatate singura


Din momentul in care presa a aflat de intreruperea de sarcina pe care Bianca a facut-o in urma cu cateva saptamani, vedeta a refuzat sa faca orice declaratie pe acest subiect, ba chiar a si plecat intr-o vacanta in Dubai, unde s-a distrat alaturi de cateva prietene.

Weekendul trecut, Bianca a plecat din nou in vacanta, fara Victor Slav. "Bianca a fost la Vatican, dar si in Roma, a vizitat si celebra fantana Di Trevi, unde, potrivit legendei, daca arunci un banut ti se indeplineste o mare dorinta, si s-a rasfatat cu preparate traditionale", a declarat un apropiat al vedetei. 

Sursa foto:agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare