Vedete din Romania

# catalin botezatu avere #catalin botezatu

Catalin Botezatu si-a facut testamentul. Cui lasa intreaga sa avere

 

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania. Se spune ca acesta are o avere destul de mare. in jur de 100 de milioane de euro. Asta se vede si in stilul de viata luxos pe care il afiseaza.

Dupa ce a suferit o interventie in Turcia prin care i-a fost extirpat o jumatate din colon, din cauza unei tumori, Catalin Botezatu a marturisit ca si-a facut testamentul, iar averea a fost impartita cum a considerat de cuviinta.

"De-a lungul timpului, am facut donatii importante unor institutii din Romania, dar mai ales din afara. Asa ca tot ce ramane, mult-putin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce in scopuri caritabile. Mai mult de jumatate va merge catre batrani, restul este canalizat catre o persoana draga mie. Prietenii mei stiu deja ca mi-am facut testamentul, totul e scris. Parintii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cat vor mai trai. Iar mostenitorii mei sunt asigurati," a spus Catalin Botezatu.

Are mai multe case ca sa-si depoziteze hainele

Designerul are o colectie impresionanta de haine si accesorii de lux, atat de multe, incat a fost nevoie sa-si cumpere mai multe case pentru a le depozita.

"Nu exista un dressing, ci mai multe case care sunt transformate in dressinguri. Deci, la mine nu exista o incapere care sa se numeasca dressing, exista o casa imensa care s-a transformat in dressing si case cu dressinguri," a marturisit Catalin Botezatu.

Afacerile lui Catalin Botezatu

Acesta are trei fabrici de confectii în Romania, cinci magazine proprii in tara, iar creatiile lui se vand in peste 60 de magazine de distributie secundare, potrivit agentiadepresamondena.com

Botezatu mai detine un magazin in centrul mondial al modei, in Milano, Italia.

Sanatatea i-a dat batai de cap

Chiar daca are bani si faima, Catalin Botezatu s-a confruntatat cu mai multe probeleme de sanatate de-a lungul vietii. El este acum in proces de recuperare dupa o interventia in Turcia, unde medicii i-au descoperit o tumora la colon. Interventia a durat 6 ore si i-a fost extirpat jumatate din colon. Acesta a facut si chimioterapie hipertermica, o procedura pentru a indeparta orice risc de extindere a infectiei in organism.

Si nu este singura problema de sanatate. Botezatu are montate si cinci stenturi la inima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare