Vedete din Romania

#testament #ionut dolanescu #dragos dolanescu

Dragos Dolanescu sustine ca Ionut a distrus testamentul tatalui

Ionut Dolanescu si Dragos continua sa se atace pe seama mostenirii regretatului Ion Dolanescu . Dragos sustine acum ca artistul ar fi lasat un testament scris de mana, care a disparut.

Invitat in emisiunea Happy Hour, Dragos a adus cu el mai multe scrisori despre care sustine ca au fost primite de la fratele dau in urma cu 12 ani.

"Eu nu-mi doresc palate, ci o casuta doar a mea in care sa stau cu cine imi este drag", scria Ionut intr-una din scrisori. Dragos sustine ca Ionut s-a schimbat si acum lupta pentru avere, desi sustine ca "vrea sa imparta totul jumi-juma". Mai mult, afirma ca Ion Dolanescu ar fi lasat un act, insa el nu stie unde este:

"Tata ar fi lasat un testament scris de el, dar cum eu n am reusit sa ajung la timp sa intru in camera lui tata, n-o sa stim niciodata daca a lasat un testament. Ionut a ajuns inainte si a luat actele lui tata", a mai spus Dragos.

Ionut sustine insa ca scrisorile nu ii apartin, ele fiind scrise de un var.

"O mare mojicie ce face Dragos. O parte din scrisori nici macar nu-mi apartin. Scrisorile alea sunt scrise de verisorul meu Ionut Pietraru Dolanescu, care a crescut cu mine de cand a murit mama lui. Abia cu el ma consider frate. El i-a scris aceste scrisori lui Dragos, iar Dragos voit a facut aceasta confuzie. N-as putea sa apar la televizor cu niste lucruri intime. Aceste scrisori nu sunt autentice . Dragos e un mojic", a declarat Ionut, intr-o interventie telefonica la Happy Hour.

"Scrisorile au fost scrise chiar de Ionut, fratele, pentru ca varul nu a fost niciodata in Australia si nici nu a fost casatorit cu vreo Maria", a explicat Dragos.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului