Vedete din Romania

# lavina pirva prezentatoare #lavinia pirva

Lavinia Pirva, debut pe micul ecran! Ce emisiune va prezenta

Lavinia Pirva, sotia lui Stefan Banica Jr, a marturisit ca a primit o noua provocare din partea unei televiziuni: aceea de a fi prezentator TV! Astfel, cantareata va debuta si pe micul ecran, in cadrul unei emisiuni tv, unde va modera rubrica de parenting. Este vorba despre emisiunea "Vorbeste lumea", iar cantareata va dezbate cu diversi invitati subiecte de interes pentru parinti si mamici. 

Recent s-au alăturat echipei Cristina Cioran cu rubrica de știri, dar și Anna Lesko, care gătește tot felul de bunătăți în zilele de marți și joi.

”Am acceptat, cu mare drag, propunerea de a face parte din echipa «Vorbește Lumea», mai cu seamă că este vorba despre un proiect care, în această perioadă, mi se potrivește și pe care-l fac cu mare drag. Este o perioadă în care îmi ocup foarte mult timp căutând și învățând lucruri despre creșterea, educația și sănătatea copilului meu, dar și sănătatea și starea de bine a mea, ca mamă.

Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mama ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate: de la bucuria de a deveni mamă, depresia post natală, ce este de făcut, cum rămânem feminine chiar și cu câteva kilograme în plus, cum ne revenim după naștere, ce trebuie să știm în timpul sarcinii, cum facem față provocărilor odată cu apariția unui bebeluș în familie, masaj terapeutic la copii, nutriția copiilor, jucării educative, sport, muzică, cum ne dăm seama de vocația lui și ce putem alege în funcție de vârstă, locuri de joacă, haine potrivite pentru mame și copii, stomatologie copii și multe alte teme de interes pentru femei/mame și copii”, a declarat Lavinia Parva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare