Vedete din Romania

#mihaela radulescu #radu banciu

Mihaela Radulescu condamna "fascismul monden"

Mihaela Radulescu i-a raspuns lui Radu Banciu, coprezentatorul talk show-ului "Razii de noapte", care a numit-o analfabeta si "fufa". Fosta vedeta TV il acuza pe jurnalist de " fascism monden".

"E o analfabeta care a ridicat nivelul e analfabetism al Romaniei!" a spus jurnalistul radu banciu despre Mihaela Radulescu, adaugand ca "E din acelasi aluat cu Ramona Gabor".

Mihaela Radulescu i-a raspuns lui Radu Banciu in emisiunea Cancan TV, acuzandu-l de "fascism monden".

"Mi-ar placea ca domnul acesta sa spuna acest lucru sau sa aiba curajul sa spuna lucrul acesta in fata parintilor mei, de pilda, care sunt profesori amandoi. Adica, ar fi fost interesant sa vina mama, tata, eventual si bunica, si lor sa le spuna: Fata dumnevoastra e analfabeta!. Mi-ar placea sa se gandeasca putin la ipostaza asta, cam cum e sa spui astfel de gogomanii unor oameni care, intamplator, sunt intr-o relatie directa cu persoana respectiva", a declarat Mihaela Radulescu.

"E ca un soi de fascism monden, daca vrei. Cand n-ai ce sa spui despre un om, daca e sa ne uitam putin in istorie, ce-i spui: e evreu!, e negresa!, e asiatica! Cam asa suna si treaba asta. Omului nu i-a venit altceva la mana. Din pacate, astfel de oameni apar la televizor, se exprima in fata publicului. Ce sa-i transmit?! Sanatate…", a mai spus Radulescu in cadrul emisiunii Cancan TV.

Acesta nu este prima oara cand Mihaela Radulescu face referire la discriminarea asociata religiei la care a trecut inainte de casatoria cu Elan Schwartzenberg.

La inceputului anului 2009, in timpul scandalului provocat de divortul vedetei de omul de afaceri, Mihaela Radulescu a depus o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in care a acuzat ziarul Libertatea de discriminare si antisemitism. La momentul respectiv, Mihaela considera ca unele articole publicate de cotidian ii pun in pericol demnitatea si, mai mult, integritatea fiului ei, prin "metode naziste".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului