Vedete din Romania

#divort #mihaela tatu

Mihaela Tatu, despre momentul dureros in care si-a dat seama ca trebuie sa divorteze

 

Mihaela Tatu a fost realizatoarea unei dintre cele mai de succes formate tv, "De 3X Femeie," si a avut o cariera indelungata in televiziune. După 22 de ani de emisiuni in direct, ea a decis sa se retraga din lumina reflectoarelor. Decizia a venit si dupa ce a depistat un fibrom uterin si astfel viata ei a luat un alt curs. Chiar daca au trecut cinci ani de atunci, Mihaela Tatu a ramas in continuare in atentia presei.

Recent, fosta prezentatoare a vorbit despre un moment dureros din viata ei, divortul. Aceasta a dezvaluit cum a ajuns la concluzia ca trebuie sa se desparta de tatal fiicei sale, care la acel moment era adolescenta.

"Sunt nascuta in 1963, ceea ce inseamna ca la 24 de ani maximum trebuia sa fiu casatorita, la 30 de ani m-ar mai fi maritat babele. Cu varsta asta sigur aveai o hiba. Asa cereau vremurile, ce vrei?! Intre 21 de ani si 23 se maritau toate fetele. (…) Sa-ti mai spun un lucru, daca as lua-o de la inceput, nu stiu daca m-as mai casatori cu tatal Ioanei, dar sa presupunem ca tot el ar fi, copilul l-as face la fel de repede: am crescut o data cu ea, am invatat una de la alta, eu sa-i fiu mama, ea sa fie fiica mea. Acum, ea are 34 de ani, este pe picioarele ei si facem o echipa imbatabila," a declarat Mihaela Tatu intr-un interviu pentru life.ro.

De ce a divortat de tatal fiicei sale

Fosta prezentatoare, in prezent profesor de dictie si dezvoltare personala, a dezvaluit si cum a decis sa puna punct casniciei sale si cum si-a testat sotul sa vada daca mai are sentimente pentru ea.

"M-am uitat in ochii lui, l-am întrebat daca poate spune "te iubesc," si nu a putut, asa ca am ales sa mergem mai departe. Nu am zis nimic. Ioana avea 16 ani si i s-a parut o idee foarte buna sa divortam. Si tot la ce am tinut a fost sa salvam relatia de prietenie, iar acum suntem cei mai buni prieteni," a mai marturisit Mihaela Tatu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare