Vedete din Romania

#iulia albu #mihai albu #facebook

Mihai si Iulia Albu, cearta ca la usa cortului... pe Facebook

Sunt divortati de 3 ani, dar au continuat sa se „intepe” cu diverse ocazii. Iulia si Mihai Albu se pare ca n-au ingropat nici acum securea razboiului. Zilele trecute, confruntarea s-a mutat in mediul virtual, acolo unde cei doi si-au aruncat cuvinte nu tocmai frumoase.

Iulia Albu si-a facut un obicei de a-si critica fostul sot de cate ori are ocazia, insa nici Mihai Albu nu se lasa mai prejos. Cea mai recenta isprava a avut loc pe Facebook. Zilele trecute, Iulia a comentat la adresa lui si s-a laudat, inca o data, cu studiile pe care le are, in cadrul unei conversatii pe pagina de socializare.

„Adelacuta, draga mea, ce anume te califica pe tine sa faci aceste aprecieri? Afla ca prima facultate am inceput-o inainte de a-l intalni pe stimabilul, iar a doua m-a costat casnicia. Cam 20 de persoane termina annual facultatea pe care am terminat-o eu. Si nu am primit niciodata nimic pe tava. Te intreb, dupa divort, cine este anonimul?”, i-a raspuns Iulia unei comentatoare, care a acuzat-o ca faima i se datoreaza fostului ei sot.

Mihai a facut o captura de ecran si a preluat declaratiile ei pe profilul personal, adaugand un mesaj scurt, dar intepator: „Mare om, mare caracter… Cotcodac!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului