Vedete din Romania

#participare #dansez pentru tine #monica columbeanu

Monica Columbeanu a ramas in tara pentru "Dansez pentru tine"

Monica Columbeanu a acceptat oferta producatorilor de la “Dansez pentru tine” si a uitat de plecarea din Romania. Ea va incasa 5000 de euro pe editie si va face echipa cu un concurent pe care nu-l cunoaste inca. In competitie ea va infrunta nume precum Radu Valcan , Liviu Varciu, Tania Budi sau Andreea Mantea .

Cu ceva vreme in urma Monica spunea ca se gandeste sa paraseasca Romania pentru ca s-a saturat de minciunile presei”, care relata povestile persoanelor care sustineau ca au cunoscut-o pe Monica Gabor inainte de casatoria cu miliardarul Irinel Columbeanu. Existau zvonuri privind posibile destinatii, insa nici unul dintre ele nu a ajuns sa fie atins pentru ca Moni nu a mai plecat.

Chiar in perioada in care vedeta se gandea la ideea sa, producatorii de la “Dansez pentru tine” au venit la ea cu propunerea de a concura in noul sezon al emisiunii-vedeta de la Pro TV. Astfel, in urma unor negocieri indelungi, vedeta a batut palma cu realizatorii show-ului, contra sumei de 5.000 de euro pe editie, dupa cum noteaza Gardianul.

“Am ajuns la concluzia inerenta de a colabora dupa indelungi perioade de curtenire din partea ambelor parti. Mi-am dat seama ca este ceea ce vreau sa fac. Voi lupta in primul rand pentru visul unui baiat, dar in acelasi timp imi voi indeplini si visul meu de a dansa profesionist, pe o scena onoranta pentru orice artist”, a declarat Monica, pentru acelasi ziar.

La antrenamente fara partener

Monica a inceput antrenamentele de duminica, si spune ca deocamdata nu este obosita. “Antrenamentele au inceput abia duminica, ocazie cu care am facut cunostinta cu Caprioara, coregraful meu. Deocamdata, antrenamentele se desfasoara in parametrii normali, nu este nimic extenuant, probabil ca imi va fi greu atunci cand voi fi sub presiunea dinaintea emisiunilor, cand dansurile vor trebui sa ne iasa perfect, cand vor interveni emotiile directului”, a adaugat Moni.

Ea asteapta, de asemenea, sa isi cunoasca partenerul cu care spera sa faca echipa buna. Monica va avea de infruntat in competitie alte sapte vedete: Tania Budi, Andreea Mantea, Alina Chinie (“veverita” roscata de la “Happy Hour”), Radu Valcan, Liviu Varciu, Kamara si Jean de la Craiova .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare