Vedete din Romania

#olivia steer declaratii halucinante #olivia steer # olivia steer sanatate

Olivia Steer, o noua declaratie halucinanta. Ce a putut sa spuna sotia lui Andi Moisescu

Olivia Steer socheaza din nou! Sotia lui Andi Moisescu a facut o marturisire halucinanta pe retelele de socializare. Dupa ce mereu a avut reactii dure fata de vaccinuri, acum, Olivia a dezvaluit ca ea nu merge la doctor niciodata. Mai mult, vedeta a spus ca nu isi face nici mamografie, dar nici test Papanicolau.

 

„A venit din nou acea perioada speciala a anului, cind iar nu imi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundite roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer pe paginile ei de Facebook si Instagram.

Reactiile nu au intarziat sa apara, iar Olivia Steer a fost aspru criticata pentru impartasirea si promovarea unor astfel de pareri. 

„Doamna Olivia Steer, la mine a venit acea perioada din an in care fac mamografie, test Papanicolau, control ginecologic de rutina, analize de sange si port si roz. E o perioada la fel de speciala ca a Dvs. Doar ca invers. Nu va e jena de influenta pe care o puteti avea asupra tinerelor needucate? Nu va e. Ca daca va era, optiunea asta personala va ramanea in propria “bucatarie”. Intrebare: si cum faceti? In locul investigatiilor mirositi lavanda si faceti o cruce? Doamne. Fereste”, a scris Medea Balanica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare