Vedete din Romania

#razvan si dani #showbiz #vedete intern # neata

Razvan si Dani, scandal in avion! S-a lasat cu amenda!

Razvan si Dani au fost, se pare, protagonistii unui scandal de proportii. Cei doi erau foarte aproape sa fie "abandonati" la Sibiu de catre capitanul aeronavei Tarom cu care calatoreau cei doi.

Cei doi simpatici prezentatori au facut un mare scandal, adresand cuvinte nu tocmai placute personalului aeronavei si al celorlalti pasageri.

Prezentatorii Razvan si Dani au prezentat sambata Festivalul Castanelor de la Baia Mare. La intoarcere, ametit de tuica fiarta de la petrecerea in aer liber, Razvan Simion a fost pus pe fapte mari cand a urcat in avion. Acesta a mai comandat cateva pahare si in aeronava si, potrivit libertatea.ro, prezentatorul tv a devenit, la un moment dat, extrem de agresiv.

Stewardesele ar fi cerut ajutorul comandantului pentru a-l calma pe prezentator. Acesta a fost chiar pe punctul de a intrerupe calatoria si de a ateriza la Sibiu. In cele din urma, se pare ca Loredana Groza a fost cea care a calmat spiritele. 

Ajunsi insa la Bucuresti, Razvan si Dani au fost preluati de politia de frontiera si supusi unui tir de intrebari. Dupa cateva minute de discutii, cei doi au fost lasati sa plece acasa insa si-au luat o amenda de 200 de lei. 

CITESTE SI: Baietelul lui Tariceanu se va naste de... 

Oana s-a hotarat! Divorteaza!

Jenant! 7 fotografii pe care vedetele le-ar vrea sterse!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare