Vedete din Romania

Roxana Ciuhulescu si-a crestinat fetita

Roxana Ciuhulescu si-a botezat sambata fetita. Vedeta Pro a fost la un pas de a lesina in Biserica Sf. Vasile, din cauza emotiilor foarte mari, povesteste Ziarul.

Roxana Ciuhulescu si sotul sau, Mihai Ivanescu, au tinut-o dintr-o petrecere intr-alta. Dupa ce au trecut Sarbatorile de Paste si cei doi soti si-au botezat, in cursul zilei de sambata, fetita de patru luni.

Evenimentul a avut loc la Biserica Sfantul Vasile din Capitala, in prezenta familiei si a celor mai apropiati prieteni. Micuta Ana Cleopatra Cristiana a fost botezata de Elena si Danut Mihai, aceia care le-au fost si nasi de nunta Roxanei si lui Mihai Ivanescu, povesteste Gardianul.

In timpul slujbei, Ana Cleopatra a fost foarte cumintica, ea plangand numai in momentul in care a fost bagata in cristelnita. In schimb, Roxana Ciuhulescu a avut mari emotii, din acest motiv ea fiind pe punctul de a lesina.

“Mi s-a facut rau din cauza emotiilor. Mi-am dorit foarte mult ca totul sa iasa perfect”. Vedeta s-a ocupat singura de organizarea botezului, sotul sau, fiind ocupat cu alt eveniment.

Printre invitatii la petrecerea care a avut loc la Hotelul Ramada North numarandu-se Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, Mihaela Tatu, Gabi Balint, Corina Danila.

Imediat dupa ce micuta Ana Cleopatra a fost botezata, invitatii au plecat spre un restaurant din Cartierul Francez, unde s-au distrat si cu ocazia casatoriei Roxanei cu Mihai. Au inchinat un pahar de sampanie in cinstea fericitului eveniment si s-au delectat cu muzica de petrecere si mancaruri traditionale romanesti, dintre care nu au lipsit sarmalele si mamaliguta.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare