Vedete din Romania

#Tily Niculae divort #Tily Niculae #vedete intern #showbiz

Tily Niculae, despre divort. „Imi este tare greu”

Actrita Tily Niculae recunoaste faptul ca s-a gandit de-a lungul timpului la un eventual divort. Vedeta a postat un mesaj pe blogul personal, despre un subiect, despre care multi evita sa vorbeasca.

“Sincer, imi este tare greu sa cred ca nu te-ai gandit vreodata la un posibil divort! Eu in schimb m-am gandit…si nu o data, ci de multe ori! Culmea, nu pentru ca nu ar fi un om extraordinar, un tata minunat, un sot bun, dar fix pentru momentele acelea cand simti ca vorbesti la pereti, cand ai obosit sa iti consumi energia si ai senzatia ca vorbesti degeaba. Stiu si simt ca am intrat intr-o alta etapa, ma descopar zi de zi, ma maturizez fiindca viata mi-a dat propriile batalii si pur si simplu ma gandesc cum ar fi daca ar fi!

Am prieteni care inca isi cauta jumatatea, am prieteni care sunt satui de cautat, am prieteni care simuleaza fericirea, am prieteni care au divortat si regreta, am prieteni care compara relatia cu cea pe care nu au stiut sa o aprecieze la vremea respectiva,am prieteni care beau, am prieteni care bat, am prieteni care au fost inselati, am prieteni care stau intr-o relatie fie ea casnicie sau nu… de teama, frica de nou, obisnuinta!”, a scris actrita pe bllogul personal.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului