Vedete din Romania

#leucemie Vladimir Gaitan #vedete intern #showbiz #vladimir gaitan

Un alt mare actor se pregateste sa ne paraseasca! “Imi doresc sa mor”

Actorul Vladimir Gaitan, in varsta de 69 de ani, a ajuns de nerecunoscut! Sufera, de peste trei decenii, de aceeasi boala ca si Regele Mihai – leucemie, este in depresie si a ajuns sa-si vanda casa pentru ca nu mai are bani de medicamente!

Vladimir Gaitan a fost diagnosticat cu leucemie in Franta, pe cand avea varsta de 40 de ani. Medicul l-a informat cu cinism ca mai are de trait maxim 10 ani. „M-a sfatuit sa imi tin actele in ordine pentru ca oricand pot sa plesnesc”, povestea actorul cu cativa ani in urma.

Au trecut de atunci aproape 30 de ani si inca mai e aici, doar ca intre timp a trecut si printr-un infarct. „Eram pregatit sa mor in fiecare zi. Primii ani au fost cei mai grei, pe urma am inceput iar sa traiesc normal. Si uite ca am ajuns si in faza in care am mai dat o data mana cu coana coasa, cand am facut infractul. Camera de reanimare este de fapt o camera a mortii. Esti pus la niste aparate, stai acolo in niste conditii cumplite, cu urletele celor din jur, cu bolnavi care fac pe ei, cu oameni care mor, usa aia bubuie cand se intra cu o targa cu un alt bolnav. Sunt 12 paturi in care se moare si se pleaca foarte rar in viata, pe banda rulanta. Acolo mori si te nasti de sapte sute de ori”.

Actorul a ajuns de nerecunoscut! Saptamana trecuta, el a fost prezent la priveghiul lui Cornel Patrichi de la Teatrul de Revista Constantin Tanase pentru a mai privi o data-n ochi moartea pe care a pacalit-o de atatea ori pana acum, scrie wowbiz.ro.

Isi vinde casa

Boala necesita un tratament costisitor, iar din pensia de 1.500 de lei, actorul cu greu isi permite medicamentele! Asa a ajuns sa urce din nou pe scena sau sa joace in telenovele, pentru a-si mai rotunji veniturile.„Nu mi-e frica de moarte. Ma crezi ca am stari de depresie si imi doresc sa mor? Am obosit. Vad in moarte o odihna binemeritata. Am fost si sunt un tip foarte activ, dar tot ce vad ca se intampla in jurul nostru imi creeaza o stare de nesiguranta si o depresie ingrozitoare. N-am garantia zilei de maine. Uita-te, am o casuta frumoasa, o curticica de 60 de metri. Nu ma gasesti cu zeci de hectare, e doar o casa cu trei dormitoare, dar nu mai pot sa rezist, am scos-o la vanzare pentru ca nu ne mai permitem s-o intretinem”, a declarat Gaitan intr-un interviu pentru Adevarul.

Sursa foto: evz.ro,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare