Vedete din Romania

# Mariana Maracine Pitigoi a murit # Mariana Maracine Pitigoi deces # Mariana Maracine Pitigoi

A murit o indragita cantareata de muzica populara!

O alta cantareata de muzica populara ne-a parasit: Mariana Maracine Pitigoi a incetat din viata. Isi vanduse costumele populare pentru a-si plati tratamentul!

Inmormantarea solistei va avea loc duminica, 11 februarie, la ora 13, potrivit gazetamondenatv.ro. In ultimii doi ani, Mariana Maracine Pitigoi a trecut prin mai multe tragedii. Cantareata de muzica populara a fost nevoita sa-si vanda toate porturile populare pentru a-si plati tratamentul.

„Sunt suspecta de cancer. Eu trebuie sa ma odihnesc. Cred ca Dumnezeu nu m-a parasit niciodata. Aceasta cruce sa nu ma supar ca mi-a dat-o.  Sunt costumele mele populare. Vreau sa le dau pentru a-mi cumpara medicamente. Dau aceasta colectie a sufletului meu ca sa merg mai departe… Eu mi-am pierdut si o sora cand aveam cinci ani. Tata a murit cand aveam 15 ani. Nepotica la vaccinul de un an a facut o pareza.

Era sensibila si a patit o viroza, 2011, 20 ale lunii, in cinci zile deja s-a terminat cu ea.. N-a mai rezistat corpul ei. A murit in somn. Fiica mea la cateva luni s-a simtit rau. Tot organismul o parasea. A murit de inima rea. Sotul meu a murit in 2012. Mami, daca voi vreti sa vin la voi, voi decideti, ii spuneti lui Dumnezeu ca eu nu stiu… incerc sa vand aceste costume populare si aceste discuri pentru ca nu am bani suficienti sa ma tratez”, declara Mariana Maracine Pitigoi.

Sursa foto: cancan.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului