Vedete din Romania

# vedete vaccin #olivia steer #medicina

Adevarul despre Olivia Steer. De ce este este impotriva tratamentelor pentru cancer

Olivia Steer este una dintre cele mai aprinse voci impotriva vaccinarii, dar si a tratamentelor impotriva cancerului. Cel putin cele clasice, care presupun radioterapie si chimioterapie. De ce? Se pare ca istoria personala cu aceasta boala necrutatoare a avut un cuvant important de spus.

La o emisiune recenta de la Antena Stars, Olivia Steer a facut marturisiri impresionante. Ea a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebată despre sora ei, Lavinia, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu“. Ea si-a pierdut sora mai mare în 2010, din cauza cancerului, după ce în urmă cu aproape 3 ani şi tatăl lor murise răpus de aceeaşi boală.   

Fosta prezentatoare de la Pro TV a povestit că Lavinia a aflat că are cancer în timp ce era însărcinată. „Îi simt pe tata şi pe sora mea în diverse feluri. Eu încă sunt prinsă în acest conflict între raţiune şi simţire. Îmi place să cred că noi nu pierdem niciodată legătura cu ei. Când Lavinia a plecat… puţin… am încercat să desluşesc căutând informaţii în cărţi. În timpul sarcinii şi-a descoperit un cancer, a trecut prin toate protocoalele alopate, nu au vindecat-o. Am încercat să găsesc şi alte modalităţi prin care să se vindece. A fost mult prea târziu. Nu a mai vrut să creadă că altceva putea să o salveze. A mai trăit cinci ani. A murit când Alex avea cinci ani. Lavinia a născut prin cezariană şi după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească“, a povestit Olivia Steer.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare