Vedete din Romania

# roxana ciuhulescu nasi # roxana ciuhulescu nunta #roxana ciuhulescu

Cine sunt nasii Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu s-a casatorit sambata pentru a doua oara. Vedeta a radiat de fericire la bratul noului sau partener de viata, Silviu Bulugioiu.

Mai mult, prezentatoarea TV este insarcinata in 6 luni, iar in curand va deveni mama pentru a doua oara, un vis pe care aceasta il avea de foarte mult timp. Desi cei doi au dorit ca evenimentul sa fie unul secret, la iesirea de la Starea Civila, Roxana si sotul sau au fost intampinati de o armata de jurnalisti. Inviitati la cununie au fost doar cativa prieteni apropiati si nasii.

"Eu nu am vrut neapărat să ne căsătorim, dar soţul meu s-a gândit că copilul trebuie să vină într-o familie şi foarte bine a gândit acest lucru. Suntem foarte bucuroşi de ceea ce se întâmplă. Dacă cineva mi-ar fi spus că va fi aşa, aş fi zis că glumeşte, dar iată că Dumenzeu mă iubeşte şi vrea ca eu să fiu fericită. Sivliu a fost foarte emoţionat când a aflat că sunt însărcinată. Trebuie să recunosc că pe mine sarcina m-a cam speriat. Nu eram pregătită. În momentul în care am aflat vestea era cu noi Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness, şi soţia lui Simona, pe care i-au rugat să fie naşii noştri", a spus Roxana Ciuhulescu la ieşirea de la Starea Civilă.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului