Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #ion dolanescu #cearta #mostenire #proces

Ionut Dolanescu a incercat sa cumpere tacerea fratelui cu 150.000 euro

Conflictul dintre fiii lui Ion Dolanescu pe marginea averii mostenite de la tatal lor este departe de a fi finalizat. Surse apropiate sustin ca Ionut ar fi incercat sa-l convinga pe fratele sau sa renunte la partea sa din avere contra sumei de 150.000 de euro.

Ionut a incercat sa ascunda neintelegerile cauzate de impartirea mostenirii, dar fratele sau a recunoscut recent ca situatia dintre ei nu este nici pe departe placuta.

"La inceput am vrut sa ascund neintelegerile dintre mine si fratele meu tocmai pentru a pastra nepatata imaginea tatalui nostru. E adevarat ca Ionut m-a dat afara din casa si ca am dormit o noapte in masina, in fata casei unde locuia tata. Acum sunt in proces cu Ionut si sper ca justitia sa rezolve intreaga situatie. Cred ca, daca tata ar fi vrut sa lase mai mult unuia dintre noi, ar fi lasat un testament , altfel e normal ca averea sa se imparta in mod egal intre mine si Ionut", a declarat Dragos telefonic, in cadrul emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1.

Dupa moartea artistului, Ionut Dolanescu ar fi incercat sa scape de problema mostenirii oferindu-i fratelui suma de 150.000 de euro pentru a renunta la orice pretentie suplimentara, conform unor surse citate de Ziarul ring.

Realizatorii emisiunii au reusit sa o contacteze telefonic si pe mama lui Dragos, Margarita Valencianu, care a dezvaluit ca singurul motiv pentru care ea si Ion nu s-au putut casatori au fost amenintarile Securitatii. "Pentru ca eram cetatean strain, Ion Dolanescu a fost amenintat ca isi va pierde cariera de artist daca va incheia casatoria", a marturisit ea.

 

Citeste si

Ionut Dolanescu si-a dat fratele afara din casa

Averea lui Ion Dolanescu, disputata la tribunal

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare